Altijd te doen


bilderendeclerq

Bilder & de Clercq Wall

De populaire eetwinkel Bilder & de Clercq bezorgt ook op Schiphol Central Business District haar gezonde, verse en smaakvolle avondmaaltijden. Is dit ook iets voor jou? Via ‘The Wall’ in het Atrium van The Base of via de Bilder & de Clercq app kun je een smakelijk recept met bijbehorende ingrediënten bestellen. Aan het einde van de dag staat de boodschappentas voor je klaar bij het gekoelde afhaalpunt.

Bilderdeclercq.nl

T: +31 (0) 20 760 7640

Your-SchipholBike

Your SchipholBIKE

De gratis fietsleenservice speciaal voor werknemers op Schiphol CBD. Gebruik de houten design fietsen wanneer het jou uitkomt, 24/7, voor een afspraak, een boodschap of lunch, of gewoon een rondje fietsen op Schiphol.

Je vindt de fietstations van Your SchipholBIKE bij het WTC Schiphol Airport, The Base en The Outlook.

Yourschipholbike.nl

Regus-Schiphol

Regus Business Center

In het Regus business center in The Base vind je full service kantoorruimte en dagkantoren, en diverse vergaderruimtes voor kleine en grote groepen. Deze zijn te boeken per uur, halve of hele dag.

Regus.nl

0800 – 020 2000 
(020) 491 95 95

The Base B
Evert van de Beekstraat 104
Schiphol Centrum

VIVA Schiphol

Bar/restaurant ViVA!

VIVA! vormt de huiskamer van The Base, met kleine tafels voor kleine groepjes en grote tafels voor recepties en borrels. In VIVA! geniet je van een heerlijke lunch, pintxos bij de borrel of een smakelijk diner.

Restaurantviva.nl
T: (020) 795 07 70
Atrium, The Base
Evert van de Beekstraat 105
Schiphol Centrum

Ma tm Woe 8 – 18 uur
Do tm Vrij 8 – 21 uur

Hilton-Schiphol

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

De executive lounge op de 9e verdieping met uitzicht over de landingsbanen, en comfortabele lounge- en werkplekken. Het nieuwe Hilton Schiphol koppelt eigentijdse grandeur aan de eisen van de moderne zakenreiziger. Open tweede helft 2015!

Hiltonbenelux.com
(020) 710 4000
Schiphol Boulevard 701
Schiphol Centrum

CompaNanny Schiphol

CompaNanny

CompaNanny biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Ook is er speciaal voor mensen met een wisselend werkrooster flexibele 24-uurs opvang.

Compananny.nl
(020) 705 81 90

The Base A
Evert van de Beekstraat 103
Schiphol Centrum

Juliets-Kitchen-Schiphol

Juliet’s Kitchen

Kom voor een heerlijke lunch naar self-service restaurant Juliet’s Kitchen op 2 minuten loopafstand van de terminal in het WTC Schiphol Airport. Of wat dacht u van een verse cappuccino in de WTC coffee corner.

Julietskitchen.com
06 – 27 00 04 55

WTC Schiphol Airport
Schiphol Boulevard
Schiphol Centrum

Juliet’s Kitchen:
Ma tm vrij 11.30 – 14 uur

WTC Coffee corner:
Ma tm vrij 8 – 16 uur

The-Market-Schiphol

The Market

In self-service restaurant The Market kun je zelf je lunch uitkiezen. Gezonde smoothies, soepjes en verrassende broodjes met veel verse ingrediënten, en op de dinsdag ook vers gemaakte pizza’s uit de houtoven.

Atrium, The Base
Evert van de Beekstraat 105
Schiphol Centrum

Sheraton Schiphol

Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Op twee minuten loopafstand van de terminal, en toch de rust die de drukke (zaken)reiziger verwacht van een hotel. Ontspannen en ontmoeten kan op vele plekken in evenzovele ambiances: van de gezellige cocktailbar tot het uitstekend geoutilleerde conference center.

Sheraton.com

citizenM-Schiphol

citizenM

Dit trendy hotel biedt niet alleen een prima tijdelijke verblijfplaats voor internationaal bezoek, het is ook een inspirerende ‘standplaats’ voor zakelijke en informele ontmoetingen. Je kunt er prima flexwerken met verse koffie of een snelle lunch doen.

Citizenm.nl

Jan Plezierweg 2
Schiphol Centrum
(naast Terminal 3)

deburen

De Buren

Mis geen pakket meer! De Buren is een onbemand afhaalpunt met kluisjes. Je kunt al je online aankopen – zakelijk én privé – bij ‘de Buren’ laten bezorgen en ophalen wanneer het jou het beste uitkomt.

Deburen.nl

Atrium, The Base
Evert van de Beekstraat 202
Schiphol Centrum

Ma tm vrij 7 – 19 uur

Schiphol-Plaza

Schiphol Plaza

Schiphol Plaza kent een grote keuze aan winkels en horeca. Je vindt er een supermarket, mode, bloemen, chocolade, electronica, sieraden en ook een apotheek, kapper en zelfs de HEMA.

Aankomstpassage, Terminalgebouw

Schiphol Plaza is voor iedereen toegankelijk.

De winkels op Schiphol Plaza zijn elke dag open, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Starbucks Schiphol

Starbucks The Base

De Starbucks store in The Base biedt een ontspannen sfeer om voor, tijdens of na werk te genieten van de Starbucks experience.

The Base C
Evert van de Beekstraat
Schiphol Centrum

Ma tm vrij 7.30 – 17.30 uur