Mijn Schiphol

Bas van Helden

Bas van Helden is partner bij Accuracy, een onafhankelijke Europese speler die financiële consultancydiensten aan bedrijven en hun aandeelhouders biedt. De onderneming heeft kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië, en beroemt zich op een breed scala aan vaardigheden op economisch, financieel en accountancygebied. Accuracy is sinds 2010 gevestigd in het WTC Schiphol Airport: “Dat is niet alleen erg handig omdat we veel reizen, het weerspiegelt ook ons internationale karakter”.

Bas-van-Helden_Mijn-Schiphol

Favoriete plek
De coffee corner in het WTC Schiphol Airport. Bij Accuracy op kantoor is het vaak heel druk en dan is het rustgevend om even in de coffee corner te zitten. Intussen houd ik ook in de gaten wie er op de roltrap naar boven komt, om zo ook relaties te kunnen treffen.

Speciale herinnering
Mijn gezin en ik waren op vakantie toen vorig jaar vlucht MH17 neerstortte. Bij terugkomst op Schiphol maakte de bloemenzee voor de slachtoffers van het ongeluk veel indruk op me.

Lunchen
Gezamenlijk met collega’s op kantoor. Soms ga ik met een relatie dan wel (oud)- collega buiten lunchen, bijvoorbeeld bij La Place in Schiphol Plaza.

Nog doen op Schiphol
De verbouwing en uitbreiding van ons kantoor!

Tip
De WTC Business Club Schiphol is ideaal om je netwerk uit te breiden. Ga naar een borrel, seminar of lezing en maak contact met andere bedrijven op Schiphol CBD. (wtcschipholbusinessclub.nl)