Mijn Schiphol

Lesley Bamberger

Lesley Bamberger is CEO van Kroonenberg Groep, een vastgoedbedrijf met een indrukwekkende portefeuille met winkels, kantoren en woningen. Kroonenberg is ontwikkelaar van projecten zoals The Bank aan het Rembrandplein, winkelcentrum Gelderlandplein in Amstelveen en de luxe penthouses ‘Huys’ in New York. Bamberger is met zijn bedrijf is al zo’n 10 jaar gehuisvest in het WTC Schiphol Airport: “Schiphol is voor ons de ideale locatie. Het uitzicht op het platform en de vliegtuigen verveelt nooit. Het WTC heeft een dynamiek en zakelijkheid die bij ons past. We zitten dichtbij Amsterdam, waar we van oudsher veel projecten hebben, en we zijn hier gemakkelijk te bereiken voor onze zakenpartners en gasten uit binnen- en buitenland”.

sre_LBamberger_001

Beste plek:
Schiphol Plaza blijft een leuk loopje voor de mensen die hier werken. Je hebt alle soorten winkels binnen handbereik – een AKO, een elektronicazaak, het Service Point, een supermarkt. De sfeer is altijd goed, want veel mensen gaan met vakantie.

Nog te doen:
Als ik ooit tijd heb, word ik lid van The International – de golfbaan naast Schiphol. Piet Boon, met wie wij graag werken, ontwierp het stijlvolle clubhuis. Daar kun je overigens ook heerlijk lunchen. Een prachtige plek.

Grootste gemak:
Vanuit de parkeergarage ga ik met de lift en stap ik zo mijn kantoor binnen

Favoriete hotel:
Als onze buitenlandse gasten kort blijven, kiezen we vaak voor het Sheraton hiernaast. Maar even vaak brengen we mensen onder in bijvoorbeeld De L’Europe, het Lloyd Hotel of het Hilton in Amsterdam. Onze keuze hangt af van de gast. Het nieuwe Hilton op Schiphol is natuurlijk ook veelbelovend.