Wist je dat

De 6 beste ontmoetingsplekken voor zakendoen op Schiphol

Op Schiphol is het een komen en gaan van mensen. In al die hectiek en dynamiek wil je elkaar kunnen ontmoeten. Om zaken te doen, een kop koffie te drinken, een werklunch te regelen of een seminar bij te wonen. Iedereen vindt op Schiphol Central Business District altijd wel the perfect place for the occasion om de hoek.

1. Vergaderen en borrelen in The Base
Loungen, bijpraten en vergaderen in een open, informele sfeer van internationaal ondernemen. Of even aanschuiven bij de comfortabele flexwerkplekken in het Atrium of bij Starbucks – wifi gratis uiteraard. Iets lekkers te eten is zo gehaald in selfservice restaurant The Markets en wie formeler wil lunchen kan terecht in het stijlvolle restaurant ViVa. Het kan allemaal in The Base!
Evert van de Beekstraat 105, Schiphol Centrum

thebase

2. Design, comfort & style in citizenM
Dit trendy hotel biedt niet alleen een prima tijdelijke verblijfplaats voor internationaal bezoek, het is ook een inspirerende ‘standplaats’ voor zakelijke en informele ontmoetingen. En omdat het oog ook wat wil, zijn de open vergader- en werkplekken ingericht met een mix van Zwitserse Vitra-meubelen en Amsterdamse designparels. Verse croissants erbij en de werkbespreking kan beginnen.
Jan Plezierweg 2, Schiphol Centrum

citizenm

3. Pop-up in The Cabin
Als iets het predicaat flexibel verdient dan is het The Cabin. Als je op Schiphol werkt kun je van tijd tot tijd iets anders verwachten in deze pop-up cabin. Verwacht voor oktober: een flitsende kapper!
Evert van de Beekstraat 197, Schiphol Centrum

nicetomeetyou

4. Alles komt samen in het WTC Schiphol Airport
Het WTC staat voor internationaal, zakelijk en dynamisch. De coffee corner en de hotspots bieden een aangename, informele aanvulling op de formele kantoor- en vergaderruimten in het WTC. Dutch design (Mooi, Wanders), uitstekende koffie en lunchsnacks, gratis wifi, parkeren onder het gebouw en de overdekte traverse naar de terminal; het maakt het WTC tot perfecte ontmoetingsplek.
Schiphol Boulevard 105, Schiphol Centrum

gallery-wtc-2

5. Stijlvolle klasse in het Hilton Schiphol hotel
De executive lounge op de negende verdieping met uitzicht over de landingsbanen, een ballroom, comfortabele lounge- en werkplekken. Het nieuwe Hilton Schiphol koppelt eigentijdse grandeur aan de eisen van de moderne zakenreiziger. Ontvang je internationale gasten in een ambiance die state of the art is en tegelijkertijd praktisch. Drie minuten lopen vanaf de terminal, voor een culinair diner hoef je de deur niet uit en met 23 vergaderzalen is er altijd wel een vrij. Open tweede helft 2015!
Schiphol Boulevard 701, Schiphol

flight1-hilton-4

6. Rust en ambiance in het Sheraton Amsterdam Airport Hotel
Op twee minuten loopafstand van de terminal, en toch de rust die de drukke (zaken)reiziger verwacht van een hotel. Dankzij de geluidsdichte kamers en de bekroonde Sweet Sleeper bedden. Ontspannen en ontmoeten kan op vele plekken in evenzovele ambiances: van de gezellige cocktailbar tot het uitstekend geoutilleerde conference center. De auto parkeren kan nergens zo dicht bij de aankomst- en vertrekhal als bij het Sheraton hotel.
Schiphol Boulevard 101, Schiphol